Startsidan
Startsidan

Innovation Jam 6/5

Lyssna på intressanta gäster och diskutera nutida utmaningar och möjligheter. Bredda ditt nätverk och hämta hem ny kunskap. Bli inspirerad till att vara med och utveckla framtidens innovationer. Var med på Innovation Jam!

Välkommen till ett digitalt Innovation Jam den 6 maj, mellan 12.00 och 13.00. Under en timma kommer du att få möjlighet att höra två talare bli intervjuade av moderator Rebecca Sellergren samt få möjlighet att diskutera med dem. Mötet öppnas en kvart innan kl. 12 och håller öppet ett kvart efter, för dig som vill ha avslappnade samtal och umgänge. 

Gästerna är Mattias Ohlsson, professor i informationsteknologi vid Högskolan i Halmstad och Thomas Davidsson, CEO, Hallandia V.

Man ser in i kameran och ler. Porträttfoto.

Mattias Ohlsson

Mattias har en doktorsexamen i teoretisk fysik och är professor i informationsteknologi vid Högskolan i Halmstad. Han är också professor i teoretisk fysik vid Lunds universitet. I dag leder han Högskolans forskning inom informationsdriven vård, bland annat genom forskningsprofilen CAISR Health. Mattias forskningsintressen är centrerade kring maskininlärning och applicering inom hälso- och sjukvård.

Mer om Mattias och CAISR Health

Professorsporträttet: Forskningen fyller en viktig funktionlänk till annan webbplats

CAISR Healthlänk till annan webbplats

Person ser in i kamera och ler.  Personen har en röd-vit-rutig skjorta på sig. Porträttfoto.

Thomas Davidsson

Thomas är CEO för Hallandia V och har en MBA från Handelshögskolan i Stockholm. Han arbetar i dag med analysplattformen SHAARPEC som används för att analysera och forska inom hälsovården. Just nu har Halland V verksamhet i de nordiska länderna, Storbritannien och USA. Hallandia V är också ett av de sju företag som ingår i samarbetet med Högskolans i Halmstads forskningsprofil inom informationsdriven vård, CAISR Health. 

Mer om SHAARPEC

SHAARPEClänk till annan webbplats

Anmälan

En zoom-länk till eventet skickas ut via e-post ungefär en dag innan eventet äger rum.

Sista anmälningsdag är den 4 maj klockan 22.00.
Logotyper: Careware Nordic och Testmiljö Halland samt EU flaggor för Europeiska regionala utvecklingsfonden och Interreg Ö-K-S
INFORMATION OM EVENEMANGET 06 maj 12:00 - 13:00 Digitalt
Max Angenius Interaktionsdesigner Högskolan i Halmstad 072-977 37 15