Startsidan
Startsidan

Digitala lösningar för vård i hemmet – presentationsdag

Välkommen till ett digitalt evenemang där företag presenterar sina lösningar inom området digitala tjänster för vård i hemmet.

På torsdag, den 7 oktober, mellan 9.00 och 11.00, arrangerar Leap for Life en digital presentationsdag under Halland Tech Week.

Under evenemanget kommer vi att få lära oss mer om hur patienter och vårdgivare kan dra nytta av integrerade digitala tjänster i hemmet. Tjänster som används för att utbyta information, till exempel genom att patienterna själva monitorerar och följer upp sitt hälsotillstånd så att vårdgivaren får ett bättre beslutsunderlag. Presentationsdagen ger också tillfälle att fundera på hur den här sortens teknik kan hjälpa oss att utveckla framtidens vård och omsorg.

Vi kommer att få lyssna till korta företagspresentationer, erfarenheter av att använda digitala lösningar och Q&A med talarna. Vi hoppas att detta tillfälle kan ge inspiration till nya samarbeten och kontakter mellan företagen och deltagarna.

Presentationsdagen riktar sig främst till personer som jobbar med ledning, verksamhetsutveckling, upphandling och IT från region och kommun.

Företagen som presenterar är:

Bild med smart klocka och telefon samt en person i läkarrock.
INFORMATION OM EVENEMANGET 07 oktober 09:00 - 11:00 Digitalt
Virginia Wiman Projektledare CareWare Nordic Högskolan i Halmstad 072-381 28 47
Careware Nordic logotyp och EU-flaggan tillsammans med texten Interreg Ö-K-S, Europeiska regionala utvecklingsfonden. Logotyper.