Startsidan
Startsidan

Bäst på test?

Välkommen till ett seminarium om lärdomar och erfarenheter från projektet Testmiljö Halland! Den 3 mars kl. 10.00–11.30 berättar vi om vårt arbete med utveckling av innovationer inom vård och omsorg genom kompetenspaneler, testprojekt och användarinvolvering. Seminariet avslutas med en frågestund i mindre grupper.

Testmiljö Halland är ett projekt som pågått under tre år för att stötta utvecklingen av innovationer inom vård och omsorg med hjälp av olika metoder och arbetssätt. Under seminariet Bäst på test? kommer du att få veta hur vi arbetat tillsammans med företag, offentlig sektor och användare i kompetenspaneler och testprojekt. Vi kommer att dela med oss av vad vi tar med oss in i framtiden inför kommande tester och utveckling.

Vi tror att seminariet är intressant för dig som i dag arbetar med tester och utveckling inom offentlig sektor, samt för företag som är nyfikna på vilka aktiviteter vi arbetar med.

Hur fungerar en kompetenspanel? Vilka metoder och arbetssätt har fungerat bra för att testa produkter och tjänster inom vård- och omsorg? När är det framgångsrikt att arbeta tillsammans med användare? Hur testar man utan användare? Vilka nätverk och roller är viktiga, och kanske till och med avgörande, för ett användbart resultat?

Anmälan

Seminariet sker digitalt i ett zoommöte. Seminariets upplägg möjliggör ett aktivt deltagande där du kan ställa frågor och bidra med dina tankar. Du får en länk till din mejl när du anmäler dig via formuläret nedan. Har du några frågor eller funderingar inför, kontakta Loisa Cedergren.

Det är inte tillåtet att göra anmälningar längre. Sista anmälningsdag var den 2 mars klockan 12.00.
INFORMATION OM EVENEMANGET 03 mars 10:00 - 11:30 Via Zoom
Loisa Cedergren Projektledare Högskolan i Halmstad 072-180 13 77
Testmiljö Halland och Europeiska regionala utvecklingsfondens logotyper