Startsidan
Startsidan

Samarbeten

Leap for Life bygger på samarbeten och samverkan. Vill du veta mer om hur du startar ett samarbete eller partnerskap med Leap for life? Kontakta oss!

Intresserad av våra aktiviteter?

Vi anordnar event, möten, nätverksträffar, innovationshäng, temadagar och mycket annat.

Ett av våra återkommande event är ett uppskattat lunchevenemang i form av det vi kallar för Innovation Jam. Eventet är för dig som vill höra intressanta gäster bli intervjuade, diskutera utmaningar och bli inspirerad. Fyll i formuläret nedan för återkommande information om Innovation Jam.

Du kan också fylla i formuläret ifall du vill initiera en kontakt, samarbete eller partnerskap med oss.

Eller om du helt enkelt bara vill få information från oss genom nyhetsbrev. Du kan också kontakta oss genom e-post eller telefon, se kontakteruppgifter under kontaktfliken.

Namn
E-post
Telefon
Organisation
Hemsida
Övrigt / Kommentar

Samverkansarenan Leap

Samverkansarenan Hälsoteknikcentrum Halland (HCH) startade 2009. Under tiden har världen och vården förändrats, precis som vår verksamhet. Den 10 september 2020 inleddes en ny fas för oss – HCH bytte namn till Leap for Life. HCH:s medarbetare och de två pågående EU-projekten Testmiljö Halland och CareWare Nordic flyttades med till Leap for Life. HCH:s verksamhet bytte i och med det nya namnet inriktning till ett fokus på Connected Health, men erbjudanden om innovationsstöd, forskningskompetens och kompetensutveckling för vård och omsorg kvarstår.

Uppdaterat den

Elin Jonsson Forskningsingenjör Högskolan i Halmstad 072-977 37 62
Emma Börjesson Projektledare & jämställdhetsansvarig Högskolan i Halmstad 076-721 91 61
Peter Uppman Näringslivskoordinator Region Halland 035-13 48 00
Jesper Jansson Marknad & kommunikation Leap for Life -