Startsidan
Startsidan

Samarbeten

Leap for Life bygger på samarbeten och samverkan. Vill du veta mer om hur du startar ett samarbete eller partnerskap med Leap for life? Kontakta oss!

Intresserad av våra aktiviteter?

Vi anordnar event, möten, nätverksträffar, innovationshäng, temadagar, workshops och mycket annat.

Ett av våra återkommande event är ett uppskattat lunchevenemang i form av det vi kallar för Innovation Jam. Eventet är för dig som vill höra intressanta gäster bli intervjuade, diskutera utmaningar och bli inspirerad.

Ifall du vill initiera en kontakt, samarbete eller partnerskap med oss kan du kontakta någon av våra medarbetare under kontaktfliken eller fylla i formuläret nedan.

Namn
E-post
Organisation
Din fråga till oss? / Din förfrågan?

Samverkansarenan Leap

Samverkansarenan Hälsoteknikcentrum Halland (HCH) startade 2009. Under tiden har världen och vården förändrats, precis som vår verksamhet. Den 10 september 2020 inleddes en ny fas för oss – HCH bytte namn till Leap for Life. HCH:s medarbetare och de två pågående EU-projekten Testmiljö Halland och CareWare Nordic flyttades med till Leap for Life. HCH:s verksamhet bytte i och med det nya namnet inriktning till ett fokus på Connected Health, men erbjudanden om innovationsstöd, forskningskompetens och kompetensutveckling för vård och omsorg kvarstår.

Uppdaterat den